Hirdetés

Mesés hangulatú külvárosi környék, gyönyörű házak, csodás kertek, kedves és barátságos emberek. Ez nem más, mint a Lila Akác köz!

szeptember 21., csütörtök 12:30Bree minden erejével azon van, hogy összehozza a családját. Mike Delfino végre felébred a kómából, azonban az elmúlt két évből semmire sem emlékszik. Természetesen Edie most is mellette áll mindenben. Carlos visszaköltözik Gabrielle-hez, aminek azonban Gaby egyáltalán nem örül.
szeptember 21., csütörtök 13:30Miután Gabrielle előző este jól felöntött a garatra, Zach Young mellett ébred, a saját ágyában. S nem elég, hogy az alkoholtól rettenetesen másnapos, még a srác alsónadrágos látványa is szörnyen kiborítja. Bree és Orson mindketten kórházban vannak. Orson-ról persze mindenki azt hiszi, hogy öngyilkosságot kísérelt meg, ezért azonnal egy pszichiáter veszi kezelésbe, miközben Carlos és Mike azon aggódnak, hogy a férfi nehogy emlékezzen.
szeptember 22., péntek 12:30Miután Gabrielle előző este jól felöntött a garatra, Zach Young mellett ébred, a saját ágyában. S nem elég, hogy az alkoholtól rettenetesen másnapos, még a srác alsónadrágos látványa is szörnyen kiborítja. Bree és Orson mindketten kórházban vannak. Orson-ról persze mindenki azt hiszi, hogy öngyilkosságot kísérelt meg, ezért azonnal egy pszichiáter veszi kezelésbe, miközben Carlos és Mike azon aggódnak, hogy a férfi nehogy emlékezzen.
szeptember 22., péntek 13:30Mike végre tisztára akarja mosni a nevét. Carlos épp randira készül, amikor Gabrielle megismerkedik a polgármesterjelölttel. Ian megkéri Susan kezét, azonban egy nem várt terhesség gondot okoz.
szeptember 25., hétfő 12:30Mike végre tisztára akarja mosni a nevét. Carlos épp randira készül, amikor Gabrielle megismerkedik a polgármesterjelölttel. Ian megkéri Susan kezét, azonban egy nem várt terhesség gondot okoz.
szeptember 25., hétfő 13:30Tom úgy dönt, hogy a pizzériában mindenkinek egyenruhát kell hordania, még Lynette-nek is, a bökkenő azonban a ruha színével van, hiszen az narancssárga. Ian szülei meg akarják ismerni Susant, aki sikeresen össze is vész anyósjelöltjével. Mike emlékezete napról napra egyre tisztább.
szeptember 26., kedd 12:30Tom úgy dönt, hogy a pizzériában mindenkinek egyenruhát kell hordania, még Lynette-nek is, a bökkenő azonban a ruha színével van, hiszen az narancssárga. Ian szülei meg akarják ismerni Susant, aki sikeresen össze is vész anyósjelöltjével. Mike emlékezete napról napra egyre tisztább.
szeptember 26., kedd 13:30A magányos embert olyan könnyű kiszúrni?A magányosak azok, akik a növényeiknek mesélnek, titkokat sugdosnak a kutyájuknak és bőszen veszekednek a tévéjükkel. De mind közül a legmagányosabbak azok, akik olyanokkal beszélgetnek, akik régen nincsenek már! Egy nap fény derül Mrs. Cluskey szörnyű és féltve őrzött titkára, amely egy méretes fagyasztóhoz köthető.
szeptember 27., szerda 12:30A magányos embert olyan könnyű kiszúrni?A magányosak azok, akik a növényeiknek mesélnek, titkokat sugdosnak a kutyájuknak és bőszen veszekednek a tévéjükkel. De mind közül a legmagányosabbak azok, akik olyanokkal beszélgetnek, akik régen nincsenek már! Egy nap fény derül Mrs. Cluskey szörnyű és féltve őrzött titkára, amely egy méretes fagyasztóhoz köthető.
szeptember 27., szerda 13:30Késő este volt egy keddi napon, amikor Széplak városában kiment az áram. A lakosság zöme számára ez csupán apró kellemetlenséget jelentett, ám azoknak, akik titkokat őriztek, a sötétség nagyon is kapóra jött. Alapszabály, hogy a sötétség jótékonyan elfedi a titkainkat, de minden szabály alól van kivétel. Susan és Ian egy kis romantikázásra használják fel az adandó alkalmat, míg Carlos és Edie kis híján lebuknak Mike előtt.
szeptember 28., csütörtök 12:30Késő este volt egy keddi napon, amikor Széplak városában kiment az áram. A lakosság zöme számára ez csupán apró kellemetlenséget jelentett, ám azoknak, akik titkokat őriztek, a sötétség nagyon is kapóra jött. Alapszabály, hogy a sötétség jótékonyan elfedi a titkainkat, de minden szabály alól van kivétel. Susan és Ian egy kis romantikázásra használják fel az adandó alkalmat, míg Carlos és Edie kis híján lebuknak Mike előtt.
szeptember 28., csütörtök 13:30Gabrielle eljegyzési partija nem egészen úgy sikerül, ahogy azt Gaby eltervezte, ugyanis Edie - kissé kapatosan - őszinteségi rohamot kap. Mrs. McCluskey viselt dolgai továbbra is rengeteg témát szolgáltatnak a környék pletykálkodóinak, Scavo-éknak pedig fejtörést hiszen a tökéletes bébisittert veszítették el az idős hölgy személyében. Susan még mindig nem tudja megbocsájtani Ian-nak és Mike-nak, amit tettek.
szeptember 29., péntek 12:30Gabrielle eljegyzési partija nem egészen úgy sikerül, ahogy azt Gaby eltervezte, ugyanis Edie - kissé kapatosan - őszinteségi rohamot kap. Mrs. McCluskey viselt dolgai továbbra is rengeteg témát szolgáltatnak a környék pletykálkodóinak, Scavo-éknak pedig fejtörést hiszen a tökéletes bébisittert veszítették el az idős hölgy személyében. Susan még mindig nem tudja megbocsájtani Ian-nak és Mike-nak, amit tettek.
szeptember 29., péntek 13:30Lynette Scavo már-már szokványossá vált romantikus estéje a pizzázóban, Rickkel rémálommá válik, amikor betörők lepik meg őket a vacsoraasztalnál. Gabrielle végre kezdi élvezni a leendő politikusfeleség szerepét, de hamar elszalad vele a ló, amikor szóváltásba keveredik egy büntetőcédulát osztogató rendőrrel. Susan - miután elengedte Ian-t - döbbenten és kétségbeesetten értesül arról, hogy Mike összecsomagolt, s elhagyta a házát.
október 2., hétfő 12:30Lynette Scavo már-már szokványossá vált romantikus estéje a pizzázóban, Rickkel rémálommá válik, amikor betörők lepik meg őket a vacsoraasztalnál. Gabrielle végre kezdi élvezni a leendő politikusfeleség szerepét, de hamar elszalad vele a ló, amikor szóváltásba keveredik egy büntetőcédulát osztogató rendőrrel. Susan - miután elengedte Ian-t - döbbenten és kétségbeesetten értesül arról, hogy Mike összecsomagolt, s elhagyta a házát.
október 2., hétfő 13:30A csúnyán felszarvazott Tom, megpróbál mindent megtenni azért, hogy megmentse a zátonyra futott házasságát. Eközben Mike és Susan eljegyzik egymást, pontosabban Susan megkéri Mike kezét. Edie minden vágya az, hogy összeköltözzön Carlos-szal, s ennek érdekében még arra is képes, hogy keresztbe tegyen neki.
október 3., kedd 12:30A csúnyán felszarvazott Tom, megpróbál mindent megtenni azért, hogy megmentse a zátonyra futott házasságát. Eközben Mike és Susan eljegyzik egymást, pontosabban Susan megkéri Mike kezét. Edie minden vágya az, hogy összeköltözzön Carlos-szal, s ennek érdekében még arra is képes, hogy keresztbe tegyen neki.
október 3., kedd 13:30Egy nap váratlan vendég érkezik a Lila Akác közbe. Lynette aggódó édesanyja állít be, aki valahogyan értesült a lánya betegségéről, és a segítségét ráerőszakolja a családra. Ráadásul még a gyógykezelésekhez szükséges tízezer dollárt is tőle kapják meg. Amikor Carlos megtalálja a fogamzásgátlót Edie táskájában, azonnal faképnél hagyja őt.
október 4., szerda 12:30Egy nap váratlan vendég érkezik a Lila Akác közbe. Lynette aggódó édesanyja állít be, aki valahogyan értesült a lánya betegségéről, és a segítségét ráerőszakolja a családra. Ráadásul még a gyógykezelésekhez szükséges tízezer dollárt is tőle kapják meg. Amikor Carlos megtalálja a fogamzásgátlót Edie táskájában, azonnal faképnél hagyja őt.
október 4., szerda 13:30A méltán négysikerű sorozat készítői időről-időre kedveskednek nekünk, nézőknek egy összefoglaló epizóddal! Nincs ez másként most sem?Emlékezetünk felfrissítése mellett beavatnak bennünket az eddig eltitkolt, ámde legszennyesebb részletekbe is. Hogyan is vesztette életét Orson Hodge egykori szeretője, Monique, vagy éppen a néhai felesége, Alma?
október 5., csütörtök 12:30A méltán négysikerű sorozat készítői időről-időre kedveskednek nekünk, nézőknek egy összefoglaló epizóddal! Nincs ez másként most sem?Emlékezetünk felfrissítése mellett beavatnak bennünket az eddig eltitkolt, ámde legszennyesebb részletekbe is. Hogyan is vesztette életét Orson Hodge egykori szeretője, Monique, vagy éppen a néhai felesége, Alma?
október 5., csütörtök 13:30Egyszer mindnyájunkkal megtörténik. Eljön a pillanat, amikor feltesszük magunknak a kérdést: Hová szaladt el az idő? A gyerekek, akiket egykor dédelgettem, hogy nőhettek fel ilyen gyorsan? Az élet, amiről álmodtam, hogy alakult át sosem várt karrierré? És a nő, akit nap, mint nap a tükörben láttam, hogy vált olyasvalakivé, akit fel sem ismerek?
október 6., péntek 12:30Egyszer mindnyájunkkal megtörténik. Eljön a pillanat, amikor feltesszük magunknak a kérdést: Hová szaladt el az idő? A gyerekek, akiket egykor dédelgettem, hogy nőhettek fel ilyen gyorsan? Az élet, amiről álmodtam, hogy alakult át sosem várt karrierré? És a nő, akit nap, mint nap a tükörben láttam, hogy vált olyasvalakivé, akit fel sem ismerek?
október 6., péntek 13:30Ha van valami, amit a kertvárosok világában mindenki értékel, az a jó szomszéd. Az a fajta, aki segít behordani a cuccot a házba, aki áthozza az elkeveredett leveleket vagy, aki felajánlja, hogy lenyírja a füvet. Igen, a jó szomszédot mindenki megbecsüli! Senki sem tudta ezt jobban Dave Williams-nél, akinek feltett szándéka volt, hogy a legjobb szomszéd legyen, akit valaha is láttak a Lila Akác közben.
Többi epizód tartalma

MŰSORON

 • Most megy
  14:30
  Hope Klinika
  4. évad 8. epizód

 • 15:35
  Felújít-lak
  2. rész 3. évad 8. epizód

 • 16:40
  Az utolsó zsaru
  3. évad 12. epizód

 • 17:45
  Felújít-lak
  3. évad 35. epizód

 • 18:55
  Poirot: Mrs. McGinty halott