Hirdetés

Mesés hangulatú külvárosi környék, gyönyörű házak, csodás kertek, kedves és barátságos emberek. Ez nem más, mint a Lila Akác köz!

november 16., csütörtök 12:30Ann Peterson a Széplaki Elemi Iskola igazgatója volt, aki hitt a szabályokban. Használta őket a higiéniára való szoktatásban, a jó modorra nevelésben, és a fegyelmezésben. Igen, Mrs. Peterson hitt a szabályokban. És hitt abban is, hogy azoknak, akik nem tartják be őket, büntetés jár...
november 16., csütörtök 13:30A Széplaki magántanulói munkafüzet azért íródott, hogy segítse a szülőket gyermekeik tanításában. Színes, rendkívül szórakoztató, itt-ott egy kicsit nehéz és garantáltan élvezetessé teszi a tanítást... Gaby-nak nagyon nehezen megy a tanítás, így kap az alkalmon, amikor kiderül, hogy az új bejárónője egy román matek tanár, így felkéri az asszonyt, hogy oktassa Juanita-t, persze Carlos háta mögött.
november 17., péntek 12:30A Széplaki magántanulói munkafüzet azért íródott, hogy segítse a szülőket gyermekeik tanításában. Színes, rendkívül szórakoztató, itt-ott egy kicsit nehéz és garantáltan élvezetessé teszi a tanítást... Gaby-nak nagyon nehezen megy a tanítás, így kap az alkalmon, amikor kiderül, hogy az új bejárónője egy román matek tanár, így felkéri az asszonyt, hogy oktassa Juanita-t, persze Carlos háta mögött.
november 17., péntek 13:30Van egy kis kávézó Széplakon. Olyan helynek ismerik, ahol az ember elolvashatja a reggeli lapot, ahol találkozhat a barátaival, és összefuthat a szomszédjaival. Akár ínyére van, akár nem... Julie elég kellemetlen helyzetbe kerül, amikor a helyi kávézóban összefut Angie-vel. Gabrielle nagyon szeretné, hogy Juanita-t felvegyék a környék katolikus iskolájába, ehhez pedig hajlandó nagyobb összeget is adományozni a templomnak.
november 20., hétfő 12:30Van egy kis kávézó Széplakon. Olyan helynek ismerik, ahol az ember elolvashatja a reggeli lapot, ahol találkozhat a barátaival, és összefuthat a szomszédjaival. Akár ínyére van, akár nem... Julie elég kellemetlen helyzetbe kerül, amikor a helyi kávézóban összefut Angie-vel. Gabrielle nagyon szeretné, hogy Juanita-t felvegyék a környék katolikus iskolájába, ehhez pedig hajlandó nagyobb összeget is adományozni a templomnak.
november 20., hétfő 13:30A neve Emily Portsmith volt, és halálának híre gyorsan terjedt. A városban ugyanis mindenki ismerte Emily-t. A családja közismert volt, és köztiszteletben állt. Népszerű volt az iskolában, és a vendégei a kávézóban rajongtak érte. Mindenki ledöbbent a hír hallatán, hogy meggyilkolták. Legfőképp azért, mert egy másik fiatal nőt is támadás ért alig egy héttel korábban.
november 21., kedd 12:30A neve Emily Portsmith volt, és halálának híre gyorsan terjedt. A városban ugyanis mindenki ismerte Emily-t. A családja közismert volt, és köztiszteletben állt. Népszerű volt az iskolában, és a vendégei a kávézóban rajongtak érte. Mindenki ledöbbent a hír hallatán, hogy meggyilkolták. Legfőképp azért, mert egy másik fiatal nőt is támadás ért alig egy héttel korábban.
november 21., kedd 13:30A leges-legszebb karácsony! Ez lebegett a Lila Akác Köz lakóinak szeme előtt, miközben a szokásos, év végi ünnepségre készülődtek. Kifeszítettek hát egy molinót, elővették a csíkos nyalókákat, és felállítottak egy Mikulás-házikót, gyermeki lelkesedéssel várván az ünnep érkezését. No, persze voltak, akik még annál is gyerekesebbek voltak...
november 22., szerda 12:30A leges-legszebb karácsony! Ez lebegett a Lila Akác Köz lakóinak szeme előtt, miközben a szokásos, év végi ünnepségre készülődtek. Kifeszítettek hát egy molinót, elővették a csíkos nyalókákat, és felállítottak egy Mikulás-házikót, gyermeki lelkesedéssel várván az ünnep érkezését. No, persze voltak, akik még annál is gyerekesebbek voltak...
november 22., szerda 13:30Ha ma este nézik a híreket, értesülni fognak egy tragédiáról, amely egy csöndes, kertvárosi utcában történt. Szemtanúk beszámolóit hallhatják, megtudhatják, mekkorára becsülik a kár mértékét, de a híradóból sem fog kiderülni, hogy ki élte túl. Mert azt még senki sem tudja biztosra? A repülőgép lezuhanása következtében többen is kórházba kerülnek a lakók közül.
november 23., csütörtök 12:30Ha ma este nézik a híreket, értesülni fognak egy tragédiáról, amely egy csöndes, kertvárosi utcában történt. Szemtanúk beszámolóit hallhatják, megtudhatják, mekkorára becsülik a kár mértékét, de a híradóból sem fog kiderülni, hogy ki élte túl. Mert azt még senki sem tudja biztosra? A repülőgép lezuhanása következtében többen is kórházba kerülnek a lakók közül.
november 23., csütörtök 13:30Tom elvállalja Lynette állását, amíg ő szülési szabadságon van, de ez persze a szokásos hatalmi harcot okozza közöttük. Kiderül, hogy Juanita nincs tisztában a mexikói származásával, ezért Carlos-nak és Gaby-nak kell felvilágosítani a gyökereiről. Bree eközben úgy dönt, hogy mégis csak ápolni fogja Orson-t, így hazaköltözteti. Susan pedig váratlanul örököl Karl után...
november 24., péntek 12:30Tom elvállalja Lynette állását, amíg ő szülési szabadságon van, de ez persze a szokásos hatalmi harcot okozza közöttük. Kiderül, hogy Juanita nincs tisztában a mexikói származásával, ezért Carlos-nak és Gaby-nak kell felvilágosítani a gyökereiről. Bree eközben úgy dönt, hogy mégis csak ápolni fogja Orson-t, így hazaköltözteti. Susan pedig váratlanul örököl Karl után...
november 24., péntek 13:30Angie aggódva figyeli, ahogy a fia és Carlos unokahúga egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Tom eközben úgy dönt, hogy Lynette nélkül is eljár a terápiára, mert szüksége van rá, hogy a gyermek elvesztését fel tudja dolgozni. Katherine-hez később váratlan látogató érkezik a rehabilitációs intézetbe. Gaby és Susan pedig azon versenyeznek, hogy melyikük gyermeke az okosabb...
november 27., hétfő 12:30Angie aggódva figyeli, ahogy a fia és Carlos unokahúga egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Tom eközben úgy dönt, hogy Lynette nélkül is eljár a terápiára, mert szüksége van rá, hogy a gyermek elvesztését fel tudja dolgozni. Katherine-hez később váratlan látogató érkezik a rehabilitációs intézetbe. Gaby és Susan pedig azon versenyeznek, hogy melyikük gyermeke az okosabb...
november 27., hétfő 13:30Orson búcsúlevelet ír Bree-nek, mert öngyilkos akar lenni, ám az asszony, amikor ezt megtudja, mindent elkövet azért, hogy ezt megakadályozza. Gabrielle egyezséget akar kötni Anával, amely abból állna, ha a lány nem él szexuális életet az érettségiig, akkor finanszírozza a modell-karrierjét. Ám rövidesen Carlos mégis kompromittáló helyzetben találja Dannyvel. Lynette és Tom eközben egyre hasznosabbnak érzik a családterápiát.
november 28., kedd 12:30Orson búcsúlevelet ír Bree-nek, mert öngyilkos akar lenni, ám az asszony, amikor ezt megtudja, mindent elkövet azért, hogy ezt megakadályozza. Gabrielle egyezséget akar kötni Anával, amely abból állna, ha a lány nem él szexuális életet az érettségiig, akkor finanszírozza a modell-karrierjét. Ám rövidesen Carlos mégis kompromittáló helyzetben találja Dannyvel. Lynette és Tom eközben egyre hasznosabbnak érzik a családterápiát.
november 28., kedd 13:30Susan különös tette, hogy egy sztriptíztáncosnőt fogadott a házába, teljesen megbotránkoztatja a Lila Akác Köz lakóit. Ám, ahogy egyre jobban megismerik Robin-t, mindnyájan rájönnek, hogy a felszín alatt egy igazán értékes ember lakozik. Gabrielle-nek ugyanis segít Ana-t távol tartani Danny-től, miközben Lynette-et megtanítja bocsánatot kérni az emberektől. Aztán Mike fájós hátát segít helyre rakni, Bree-nek pedig tanácsot ad, hogy hogyan keltse fel Orson érdeklődését...
november 29., szerda 12:30Susan különös tette, hogy egy sztriptíztáncosnőt fogadott a házába, teljesen megbotránkoztatja a Lila Akác Köz lakóit. Ám, ahogy egyre jobban megismerik Robin-t, mindnyájan rájönnek, hogy a felszín alatt egy igazán értékes ember lakozik. Gabrielle-nek ugyanis segít Ana-t távol tartani Danny-től, miközben Lynette-et megtanítja bocsánatot kérni az emberektől. Aztán Mike fájós hátát segít helyre rakni, Bree-nek pedig tanácsot ad, hogy hogyan keltse fel Orson érdeklődését...
november 29., szerda 13:30Amikor Celia egyik reggel telis-tele kiütésekkel jelenik meg az arcán, minden jel arra utal, hogy a kislány bárányhimlős. Ám mivel Gaby nem esett át ezen a betegségen, Carlos úgy dönt, hogy nem szeretné veszélyeztetni az egészségét, így egy időre az anyának távol kell maradnia az otthonától.
november 30., csütörtök 12:30Amikor Celia egyik reggel telis-tele kiütésekkel jelenik meg az arcán, minden jel arra utal, hogy a kislány bárányhimlős. Ám mivel Gaby nem esett át ezen a betegségen, Carlos úgy dönt, hogy nem szeretné veszélyeztetni az egészségét, így egy időre az anyának távol kell maradnia az otthonától.
november 30., csütörtök 13:30Angie és Gabrielle együtt indulnak el kétségbeesetten New Yorkba, hogy megkeressék az eltűnt gyermekeiket, Ana-t és Danny-t. Bree eközben úgy dönt, hogy máris előlépteti Sam-et, így ugyanazt a posztot kapja, mint Andrew, amitől persze a fiú teljesen kiborul. Susan meglepetésként kifizeti Mike hitelét, amitől azonban a férfi nem túl boldog. Porter végre hazatér Európából, ám a család legnagyobb meglepetésére egy nőt is hoz magával.
december 1., péntek 12:30Angie és Gabrielle együtt indulnak el kétségbeesetten New Yorkba, hogy megkeressék az eltűnt gyermekeiket, Ana-t és Danny-t. Bree eközben úgy dönt, hogy máris előlépteti Sam-et, így ugyanazt a posztot kapja, mint Andrew, amitől persze a fiú teljesen kiborul. Susan meglepetésként kifizeti Mike hitelét, amitől azonban a férfi nem túl boldog. Porter végre hazatér Európából, ám a család legnagyobb meglepetésére egy nőt is hoz magával.
december 1., péntek 13:30Juanita, valamint M.J., is indulnak azon az iskolai versenyen, amelynek az a célja, hogy minél több csokoládét adjanak el jótékonysági célokra. Persze Susan és Gabby is nagyon fontosnak tartja, hogy az ő gyermeke nyerjen, így semmilyen mocskos eszköztől nem riadnak vissza a cél érdekében. Andrew és Orson eközben egyre kevésbé bíznak Sam-ben.
Többi epizód tartalma

MŰSORON

 • Most megy
  17:45
  Az utolsó zsaru
  2. évad 5. epizód

 • 18:50
  Murdoch nyomozó rejtélyei
  A skót tragédia 1. évad 7. epizód

 • 19:55
  Murdoch nyomozó rejtélyei
  Hallgat a mély 1. évad 8. epizód

 • 21:00
  Utazás a halhatatlanság felé


 • 23:00
  Esküdt ellenségek: Bűnös szándék
  Műfajok határán 6. évad 7. epizód