Hirdetés

Mesés hangulatú külvárosi környék, gyönyörű házak, csodás kertek, kedves és barátságos emberek. Ez nem más, mint a Lila Akác köz!

március 19., hétfő 11:15Nemrégiben esküvő volt a Széplaki presbiteriánus templomban. A lelkész a házasság természetéről beszélt, majd azt mondta, amit ilyen szertartások végén minden lelkész mond. És ekkor megkondultak a templom harangjai, hogy hírül adják a leendő menyasszonyoknak, hogy legközelebb ők kerülnek sorra... Mike és Katherine éppen Las Vegasba készülnek, hogy összeházasodjanak.
március 19., hétfő 12:15A kertvárosban bűnt találni nem nehéz, csak a zárt ajtók mögé kell benézni. Máris megláthatjuk, amint szomszédunk adót csal, túl sok vodkát iszik, és elcseni az apja magazinjait. Bizony, a kertváros tele van bűnösökkel! Akik közül néhányan olykor, megbánják vétküket... Mike esküvője végre megrendezésre kerül, amikor is egy nőt a Lila Akác közben (ismét) boldogság önt el, míg egy másik számára egy világ hullik darabokra.
március 20., kedd 11:30A kertvárosban bűnt találni nem nehéz, csak a zárt ajtók mögé kell benézni. Máris megláthatjuk, amint szomszédunk adót csal, túl sok vodkát iszik, és elcseni az apja magazinjait. Bizony, a kertváros tele van bűnösökkel! Akik közül néhányan olykor, megbánják vétküket... Mike esküvője végre megrendezésre kerül, amikor is egy nőt a Lila Akác közben (ismét) boldogság önt el, míg egy másik számára egy világ hullik darabokra.
március 20., kedd 12:30Szégyen-gyalázat volt, ami aznap történt, különösen, hogy a reggel olyan szépen indult. Az egyik szomszéd a tornácon a sporthíreket olvasta és örömmel nyugtázta, hogy a csapata nyert. Egy gyermek az új babájával játszott és lelkesen tesztelte, hogy mennyire ütésálló. Egy asszony pedig sétára indult a szívének kedves férfival, elszánva magát arra, hogy elmondja neki, hogy szereti, akkor először.
március 21., szerda 11:40Szégyen-gyalázat volt, ami aznap történt, különösen, hogy a reggel olyan szépen indult. Az egyik szomszéd a tornácon a sporthíreket olvasta és örömmel nyugtázta, hogy a csapata nyert. Egy gyermek az új babájával játszott és lelkesen tesztelte, hogy mennyire ütésálló. Egy asszony pedig sétára indult a szívének kedves férfival, elszánva magát arra, hogy elmondja neki, hogy szereti, akkor először.
március 21., szerda 12:40Ebben az utcában a nap egy bögre kávéval kezdődik. A legtöbbeknek ahhoz kell, hogy magukhoz térjenek. Mások képtelenek nélküle olvasni a reggeli lapot. Egyesek szívesen fogyasztják el a munkahelyükre menet. Aztán ott vannak azok, akik egyszerűen csak szeretnek szorongatni valamit a kezükben, míg kibeszélik a szomszédokat... Gabrielle múltbéli szeretőjének, John-nak az éttermében akar Anna állást vállalni.
március 22., csütörtök 11:30Ebben az utcában a nap egy bögre kávéval kezdődik. A legtöbbeknek ahhoz kell, hogy magukhoz térjenek. Mások képtelenek nélküle olvasni a reggeli lapot. Egyesek szívesen fogyasztják el a munkahelyükre menet. Aztán ott vannak azok, akik egyszerűen csak szeretnek szorongatni valamit a kezükben, míg kibeszélik a szomszédokat... Gabrielle múltbéli szeretőjének, John-nak az éttermében akar Anna állást vállalni.
március 22., csütörtök 12:30Ránézésre meg nem mondanák, de az a kedves fickó, aki a leveleiket kézbesíti, veri a feleségét. A mosolya alapján ki nem találnák, de az a kedves hölgy az utca túloldaláról, sikkaszt a főnökétől. És az, az igazán helyes pár, aki minden reggel elkocog a házuk előtt, nos, nem veti meg a kábítószert. A szomorú igazság az, hogy a barátainkat és a szomszédjainkat közel sem ismerjük olyan jól, mint hisszük.
március 23., péntek 11:30Ránézésre meg nem mondanák, de az a kedves fickó, aki a leveleiket kézbesíti, veri a feleségét. A mosolya alapján ki nem találnák, de az a kedves hölgy az utca túloldaláról, sikkaszt a főnökétől. És az, az igazán helyes pár, aki minden reggel elkocog a házuk előtt, nos, nem veti meg a kábítószert. A szomorú igazság az, hogy a barátainkat és a szomszédjainkat közel sem ismerjük olyan jól, mint hisszük.
március 23., péntek 12:30Két hét telt el azóta, hogy Julie Mayer-t támadás érte. És mikor hazatért a kórházból, a Lila Akác Köz lakói az otthona előtt várták, hogy köszöntsék. Gyerekek üdvözölték, táblával a kezükben, feleségek, teli tál süteménnyel, és régi barátnők nagy csokor virággal. De az összegyűltek között volt egy új barát is, aki rejtett, hátsó szándékkal érkezett...
március 26., hétfő 11:30Két hét telt el azóta, hogy Julie Mayer-t támadás érte. És mikor hazatért a kórházból, a Lila Akác Köz lakói az otthona előtt várták, hogy köszöntsék. Gyerekek üdvözölték, táblával a kezükben, feleségek, teli tál süteménnyel, és régi barátnők nagy csokor virággal. De az összegyűltek között volt egy új barát is, aki rejtett, hátsó szándékkal érkezett...
március 26., hétfő 12:30Ann Peterson a Széplaki Elemi Iskola igazgatója volt, aki hitt a szabályokban. Használta őket a higiéniára való szoktatásban, a jó modorra nevelésben, és a fegyelmezésben. Igen, Mrs. Peterson hitt a szabályokban. És hitt abban is, hogy azoknak, akik nem tartják be őket, büntetés jár...
március 27., kedd 11:30Ann Peterson a Széplaki Elemi Iskola igazgatója volt, aki hitt a szabályokban. Használta őket a higiéniára való szoktatásban, a jó modorra nevelésben, és a fegyelmezésben. Igen, Mrs. Peterson hitt a szabályokban. És hitt abban is, hogy azoknak, akik nem tartják be őket, büntetés jár...
március 27., kedd 12:30A Széplaki magántanulói munkafüzet azért íródott, hogy segítse a szülőket gyermekeik tanításában. Színes, rendkívül szórakoztató, itt-ott egy kicsit nehéz és garantáltan élvezetessé teszi a tanítást... Gaby-nak nagyon nehezen megy a tanítás, így kap az alkalmon, amikor kiderül, hogy az új bejárónője egy román matek tanár, így felkéri az asszonyt, hogy oktassa Juanita-t, persze Carlos háta mögött.
március 28., szerda 11:30A Széplaki magántanulói munkafüzet azért íródott, hogy segítse a szülőket gyermekeik tanításában. Színes, rendkívül szórakoztató, itt-ott egy kicsit nehéz és garantáltan élvezetessé teszi a tanítást... Gaby-nak nagyon nehezen megy a tanítás, így kap az alkalmon, amikor kiderül, hogy az új bejárónője egy román matek tanár, így felkéri az asszonyt, hogy oktassa Juanita-t, persze Carlos háta mögött.
március 28., szerda 12:30Van egy kis kávézó Széplakon. Olyan helynek ismerik, ahol az ember elolvashatja a reggeli lapot, ahol találkozhat a barátaival, és összefuthat a szomszédjaival. Akár ínyére van, akár nem... Julie elég kellemetlen helyzetbe kerül, amikor a helyi kávézóban összefut Angie-vel. Gabrielle nagyon szeretné, hogy Juanita-t felvegyék a környék katolikus iskolájába, ehhez pedig hajlandó nagyobb összeget is adományozni a templomnak.
március 29., csütörtök 11:30Van egy kis kávézó Széplakon. Olyan helynek ismerik, ahol az ember elolvashatja a reggeli lapot, ahol találkozhat a barátaival, és összefuthat a szomszédjaival. Akár ínyére van, akár nem... Julie elég kellemetlen helyzetbe kerül, amikor a helyi kávézóban összefut Angie-vel. Gabrielle nagyon szeretné, hogy Juanita-t felvegyék a környék katolikus iskolájába, ehhez pedig hajlandó nagyobb összeget is adományozni a templomnak.
március 29., csütörtök 12:30A neve Emily Portsmith volt, és halálának híre gyorsan terjedt. A városban ugyanis mindenki ismerte Emily-t. A családja közismert volt, és köztiszteletben állt. Népszerű volt az iskolában, és a vendégei a kávézóban rajongtak érte. Mindenki ledöbbent a hír hallatán, hogy meggyilkolták. Legfőképp azért, mert egy másik fiatal nőt is támadás ért alig egy héttel korábban.
március 30., péntek 11:30A neve Emily Portsmith volt, és halálának híre gyorsan terjedt. A városban ugyanis mindenki ismerte Emily-t. A családja közismert volt, és köztiszteletben állt. Népszerű volt az iskolában, és a vendégei a kávézóban rajongtak érte. Mindenki ledöbbent a hír hallatán, hogy meggyilkolták. Legfőképp azért, mert egy másik fiatal nőt is támadás ért alig egy héttel korábban.
március 30., péntek 12:30A leges-legszebb karácsony! Ez lebegett a Lila Akác Köz lakóinak szeme előtt, miközben a szokásos, év végi ünnepségre készülődtek. Kifeszítettek hát egy molinót, elővették a csíkos nyalókákat, és felállítottak egy Mikulás-házikót, gyermeki lelkesedéssel várván az ünnep érkezését. No, persze voltak, akik még annál is gyerekesebbek voltak...
Többi epizód tartalma

MŰSORON

 • Most megy
  09:30
  A dzsungel könyve
  A dzsungel könyve

 • 10:55
  H2O: Egy vízcsepp elég
  A látogató 1. évad 19. epizód

 • 11:25
  H2O: Egy vízcsepp elég
  A horgászverseny 1. évad 20. epizód

 • 12:00
  Hope Klinika
  5. évad 14. epizód

 • 13:00
  Heartland
  A „Tűzkarika” 3. évad 17. epizód