Hirdetés

Mesés hangulatú külvárosi környék, gyönyörű házak, csodás kertek, kedves és barátságos emberek. Ez nem más, mint a Lila Akác köz!

július 27., csütörtök 12:40Emlékszünk-e még, hogy mikor és hogyan nyerhettünk először bepillantást a Lila Akác köz "meleg" és "barátságos" otthonaiba? Vajon tudjuk-e még, hogy milyen szörnyű tragédia által ismerhettük meg az utca lakóit és velük együtt a féltve őrzött titkaikat? A válasz igen? Ám a szép és olykor kevésbé kellemes emlékeket is jó néha újra felidézni, pláne akkor, ha az unalmasnak éppen nem mondható ismerőseinkről egy-két szaftos újdonságot is megtudhatunk...
július 27., csütörtök 13:40Hát igen, hosszú idő telt már el azóta, hogy a Széplaki Lila Akác köz lakóinak nyüzsgő életébe bepillantást nyerhettünk. De hol is hagytuk abba? Edie hatékony munkájával új és különös lakók érkeztek az utcába. Carlos a kertészfiú, John jóvoltából értesült felesége állandó félrelépéseiről. Lynette hathatós közreműködésével Tom-ot kirúgták az állásából.
július 28., péntek 12:45Hát igen, hosszú idő telt már el azóta, hogy a Széplaki Lila Akác köz lakóinak nyüzsgő életébe bepillantást nyerhettünk. De hol is hagytuk abba? Edie hatékony munkájával új és különös lakók érkeztek az utcába. Carlos a kertészfiú, John jóvoltából értesült felesége állandó félrelépéseiről. Lynette hathatós közreműködésével Tom-ot kirúgták az állásából.
július 28., péntek 13:45Zöldellő gyepek, lakájos otthonok, boldog családok. Ezek a kertváros ismertetőjegyei! De, ha a kedélyes élet máza mögé nézünk, azt látjuk, hogy dúl a harc: a harc az irányításért…Susan egy szokványosnak induló nap reggelén – a mindenki által gyűlölt újságkihordó fiú „jóvoltából” – egy felháborító dologról szerez tudomást. Karl, a volt férje Edie Britt-tel jár – és hónapok óta.
július 29., szombat 14:00Ha ma este nézik a híreket, értesülni fognak egy tragédiáról, amely egy csöndes, kertvárosi utcában történt. Szemtanúk beszámolóit hallhatják, megtudhatják, mekkorára becsülik a kár mértékét, de a híradóból sem fog kiderülni, hogy ki élte túl. Mert azt még senki sem tudja biztosra? A repülőgép lezuhanása következtében többen is kórházba kerülnek a lakók közül.
július 29., szombat 15:00Tom elvállalja Lynette állását, amíg ő szülési szabadságon van, de ez persze a szokásos hatalmi harcot okozza közöttük. Kiderül, hogy Juanita nincs tisztában a mexikói származásával, ezért Carlos-nak és Gaby-nak kell felvilágosítani a gyökereiről. Bree eközben úgy dönt, hogy mégis csak ápolni fogja Orson-t, így hazaköltözteti. Susan pedig váratlanul örököl Karl után...
július 30., vasárnap 14:00Angie aggódva figyeli, ahogy a fia és Carlos unokahúga egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Tom eközben úgy dönt, hogy Lynette nélkül is eljár a terápiára, mert szüksége van rá, hogy a gyermek elvesztését fel tudja dolgozni. Katherine-hez később váratlan látogató érkezik a rehabilitációs intézetbe. Gaby és Susan pedig azon versenyeznek, hogy melyikük gyermeke az okosabb...
július 30., vasárnap 15:00Orson búcsúlevelet ír Bree-nek, mert öngyilkos akar lenni, ám az asszony, amikor ezt megtudja, mindent elkövet azért, hogy ezt megakadályozza. Gabrielle egyezséget akar kötni Anával, amely abból állna, ha a lány nem él szexuális életet az érettségiig, akkor finanszírozza a modell-karrierjét. Ám rövidesen Carlos mégis kompromittáló helyzetben találja Dannyvel. Lynette és Tom eközben egyre hasznosabbnak érzik a családterápiát.
július 31., hétfő 12:40Zöldellő gyepek, lakájos otthonok, boldog családok. Ezek a kertváros ismertetőjegyei! De, ha a kedélyes élet máza mögé nézünk, azt látjuk, hogy dúl a harc: a harc az irányításért…Susan egy szokványosnak induló nap reggelén – a mindenki által gyűlölt újságkihordó fiú „jóvoltából” – egy felháborító dologról szerez tudomást. Karl, a volt férje Edie Britt-tel jár – és hónapok óta.
július 31., hétfő 13:40Az álnok patikus terve bevégeztetett, ő pedig újra felbukkant Bree körül, hogy – immár szabad utat nyervén – konkurencia nélkül hódítsa el a gyönyörű özvegyasszony magányos szívét. Phyllis-nek persze nagyon nem tetszik, amit lát és messzemenő következtetést von le: elhunyt fia felesége, az ő igazi ellensége szeretőt tart! Amikor ezt közli a biztosítási céggel – akik már eddig is vonakodtak fizetni – hatalmas lavinát indít el.
augusztus 1., kedd 12:30Az álnok patikus terve bevégeztetett, ő pedig újra felbukkant Bree körül, hogy – immár szabad utat nyervén – konkurencia nélkül hódítsa el a gyönyörű özvegyasszony magányos szívét. Phyllis-nek persze nagyon nem tetszik, amit lát és messzemenő következtetést von le: elhunyt fia felesége, az ő igazi ellensége szeretőt tart! Amikor ezt közli a biztosítási céggel – akik már eddig is vonakodtak fizetni – hatalmas lavinát indít el.
augusztus 1., kedd 13:30A Széplaki Megyei Börtön lakói alig várták a keddeket. A kedd volt ugyanis Gabrielle Solis látogatásának napja. A fogva tartottak minden igyekezetükkel azon voltak, hogy elhalmozzák bókokkal, akár akarta, akár nem. Gabrielle egy ilyen alkalom egyikén kisebbfajta börtönlázadást szít, amikor a rabok előtt rúgja ki az ügyvédjét, amiért az nem hajlandó elintézni egy hitvesi látogatást Carlos-szal, s ennek tetejébe még durván sértegeti is.
augusztus 2., szerda 12:30A Széplaki Megyei Börtön lakói alig várták a keddeket. A kedd volt ugyanis Gabrielle Solis látogatásának napja. A fogva tartottak minden igyekezetükkel azon voltak, hogy elhalmozzák bókokkal, akár akarta, akár nem. Gabrielle egy ilyen alkalom egyikén kisebbfajta börtönlázadást szít, amikor a rabok előtt rúgja ki az ügyvédjét, amiért az nem hajlandó elintézni egy hitvesi látogatást Carlos-szal, s ennek tetejébe még durván sértegeti is.
augusztus 2., szerda 13:30Munkába állásának első napjától kezdve világos volt Lynette Scavo számára, hogy az új főnöke, Nina szokatlanul feszült személyiség. Ezt az állapotot enyhítendő, Lynette mindenfélével próbálkozott, mígnem eszébe ötlött a legegyszerűbb módszer: ki kell mozdulni és irány egy bár!
augusztus 3., csütörtök 12:45Munkába állásának első napjától kezdve világos volt Lynette Scavo számára, hogy az új főnöke, Nina szokatlanul feszült személyiség. Ezt az állapotot enyhítendő, Lynette mindenfélével próbálkozott, mígnem eszébe ötlött a legegyszerűbb módszer: ki kell mozdulni és irány egy bár!
augusztus 3., csütörtök 13:45Bree Van De Kamp úgy dönt, hogy a háta mögött hagyja a múltat és ad egy újabb esélyt magának a boldogságra – ki mással, mint a patikus George Williams-szel. Ám a gyerekektől mentes meghitt vacsora kellemetlen szerelmi légyottba csap át, amikor George az élete folyamán már oly sokszor hallott kifogások legeredetibbjét hallja Bree-től, miszerint csalánkiütést kapott tőle.
augusztus 4., péntek 13:00Bree Van De Kamp úgy dönt, hogy a háta mögött hagyja a múltat és ad egy újabb esélyt magának a boldogságra – ki mással, mint a patikus George Williams-szel. Ám a gyerekektől mentes meghitt vacsora kellemetlen szerelmi légyottba csap át, amikor George az élete folyamán már oly sokszor hallott kifogások legeredetibbjét hallja Bree-től, miszerint csalánkiütést kapott tőle.
augusztus 4., péntek 14:00A fényképezőgép egyszerű eszköz, amivel képeket örökíthetünk meg. Képeket, amelyek többet elárulnak rólunk, mint elsőre hinnénk. Emlékeztetnek a hosszú útra, amit megtettünk, a szeretteinkre, akik útitársaink voltak, azokra, akiket útközben elvesztettünk, és azokra, akik az előttünk álló úton várnak ránk.
augusztus 5., szombat 15:00Susan különös tette, hogy egy sztriptíztáncosnőt fogadott a házába, teljesen megbotránkoztatja a Lila Akác Köz lakóit. Ám, ahogy egyre jobban megismerik Robin-t, mindnyájan rájönnek, hogy a felszín alatt egy igazán értékes ember lakozik. Gabrielle-nek ugyanis segít Ana-t távol tartani Danny-től, miközben Lynette-et megtanítja bocsánatot kérni az emberektől. Aztán Mike fájós hátát segít helyre rakni, Bree-nek pedig tanácsot ad, hogy hogyan keltse fel Orson érdeklődését...
augusztus 5., szombat 16:00Amikor Celia egyik reggel telis-tele kiütésekkel jelenik meg az arcán, minden jel arra utal, hogy a kislány bárányhimlős. Ám mivel Gaby nem esett át ezen a betegségen, Carlos úgy dönt, hogy nem szeretné veszélyeztetni az egészségét, így egy időre az anyának távol kell maradnia az otthonától.
augusztus 6., vasárnap 15:00Angie és Gabrielle együtt indulnak el kétségbeesetten New Yorkba, hogy megkeressék az eltűnt gyermekeiket, Ana-t és Danny-t. Bree eközben úgy dönt, hogy máris előlépteti Sam-et, így ugyanazt a posztot kapja, mint Andrew, amitől persze a fiú teljesen kiborul. Susan meglepetésként kifizeti Mike hitelét, amitől azonban a férfi nem túl boldog. Porter végre hazatér Európából, ám a család legnagyobb meglepetésére egy nőt is hoz magával.
augusztus 6., vasárnap 16:00Juanita, valamint M.J., is indulnak azon az iskolai versenyen, amelynek az a célja, hogy minél több csokoládét adjanak el jótékonysági célokra. Persze Susan és Gabby is nagyon fontosnak tartja, hogy az ő gyermeke nyerjen, így semmilyen mocskos eszköztől nem riadnak vissza a cél érdekében. Andrew és Orson eközben egyre kevésbé bíznak Sam-ben.
augusztus 7., hétfő 12:30A fényképezőgép egyszerű eszköz, amivel képeket örökíthetünk meg. Képeket, amelyek többet elárulnak rólunk, mint elsőre hinnénk. Emlékeztetnek a hosszú útra, amit megtettünk, a szeretteinkre, akik útitársaink voltak, azokra, akiket útközben elvesztettünk, és azokra, akik az előttünk álló úton várnak ránk.
augusztus 7., hétfő 13:30Vannak asszonyok, akik, ha elvetélnek, órákon át csak ülnek a sötétben. Nem merészkednek ki a napfényre, nehogy szembesülniük kelljen azzal az eshetőséggel, hogy az élet megy tovább. Ragaszkodnak a meg nem született gyermekük emlékéhez, és arról álmodoznak, hogy mi lett volna, ha. De Gabrielle Solis nem tartozott ezek közé a nők közé!
augusztus 8., kedd 12:30Vannak asszonyok, akik, ha elvetélnek, órákon át csak ülnek a sötétben. Nem merészkednek ki a napfényre, nehogy szembesülniük kelljen azzal az eshetőséggel, hogy az élet megy tovább. Ragaszkodnak a meg nem született gyermekük emlékéhez, és arról álmodoznak, hogy mi lett volna, ha. De Gabrielle Solis nem tartozott ezek közé a nők közé!
augusztus 8., kedd 13:30Miután Bree szakít a patikussal, az minden lehetséges trükköt bevet, hogy visszaszerezze imádott nőjét, ám Bree lassan kezd átlátni a férfin. Ráadásul, amikor Dr. Goldfine-nál van látogatóban a kórházban, összeáll a kép: George volt az, aki a kék biciklijével az orvos mellé tekert a hídon, és aljas szándékkal a mélybe lökte. Világossá válik hát, hogy a patikus elméjével nincs minden rendben és segítségre szorul.
augusztus 9., szerda 12:30Miután Bree szakít a patikussal, az minden lehetséges trükköt bevet, hogy visszaszerezze imádott nőjét, ám Bree lassan kezd átlátni a férfin. Ráadásul, amikor Dr. Goldfine-nál van látogatóban a kórházban, összeáll a kép: George volt az, aki a kék biciklijével az orvos mellé tekert a hídon, és aljas szándékkal a mélybe lökte. Világossá válik hát, hogy a patikus elméjével nincs minden rendben és segítségre szorul.
augusztus 9., szerda 13:30Bree nem tér magához a döbbenettől, amikor a rendőrség közli vele, hogy George Williams önkezével vetett véget életének. Az első, akivel megosztja a keserű hírt, nem más, mint Andrew, aki azonnal hazatér a javítótáborból. Hosszas beszélgetés után pedig végre a régen megromlott kapcsolat rendeződni látszik anya és fia között.
augusztus 10., csütörtök 12:45Bree nem tér magához a döbbenettől, amikor a rendőrség közli vele, hogy George Williams önkezével vetett véget életének. Az első, akivel megosztja a keserű hírt, nem más, mint Andrew, aki azonnal hazatér a javítótáborból. Hosszas beszélgetés után pedig végre a régen megromlott kapcsolat rendeződni látszik anya és fia között.
augusztus 10., csütörtök 13:45Egy csók annyira egyszerű dolog, hogy szinte fel sem tűnik. De, ha jobban szemügyre vennénk, megláthatnánk, hogy minden csóknak megvan a maga sajátos jelentése. A művészet az, hogy meg tudjuk fejteni azt a bizonyos jelentést…Amikor Bree partit rendez, a jó hangulat hevében Gaby viccből megcsókolja Tom-ot – Lynette szeme láttára.
augusztus 11., péntek 13:00Egy csók annyira egyszerű dolog, hogy szinte fel sem tűnik. De, ha jobban szemügyre vennénk, megláthatnánk, hogy minden csóknak megvan a maga sajátos jelentése. A művészet az, hogy meg tudjuk fejteni azt a bizonyos jelentést…Amikor Bree partit rendez, a jó hangulat hevében Gaby viccből megcsókolja Tom-ot – Lynette szeme láttára.
augusztus 11., péntek 14:00A szokásos évi véradás hagyománynak számított a Lila Akác közben. A lakók többsége az egészség és a testi jólét ügyét kívánta támogatni. Ám a barátnőket ez alkalommal teljesen más jellegű problémák foglalkoztatták, nevezetesen, hogy hogyan került Applewhite-ék háza elé a csomagtartóba zárt hulla, és vajon ki lehetett a szerencsétlen megboldogult férfi.
Többi epizód tartalma

MŰSORON