Hirdetés

Mesés hangulatú külvárosi környék, gyönyörű házak, csodás kertek, kedves és barátságos emberek. Ez nem más, mint a Lila Akác köz!

április 24., hétfő 12:30Szégyen-gyalázat volt, ami aznap történt, különösen, hogy a reggel olyan szépen indult. Az egyik szomszéd a tornácon a sporthíreket olvasta és örömmel nyugtázta, hogy a csapata nyert. Egy gyermek az új babájával játszott és lelkesen tesztelte, hogy mennyire ütésálló. Egy asszony pedig sétára indult a szívének kedves férfival, elszánva magát arra, hogy elmondja neki, hogy szereti, akkor először.
április 24., hétfő 13:30Ebben az utcában a nap egy bögre kávéval kezdődik. A legtöbbeknek ahhoz kell, hogy magukhoz térjenek. Mások képtelenek nélküle olvasni a reggeli lapot. Egyesek szívesen fogyasztják el a munkahelyükre menet. Aztán ott vannak azok, akik egyszerűen csak szeretnek szorongatni valamit a kezükben, míg kibeszélik a szomszédokat... Gabrielle múltbéli szeretőjének, John-nak az éttermében akar Anna állást vállalni.
április 25., kedd 12:30Ebben az utcában a nap egy bögre kávéval kezdődik. A legtöbbeknek ahhoz kell, hogy magukhoz térjenek. Mások képtelenek nélküle olvasni a reggeli lapot. Egyesek szívesen fogyasztják el a munkahelyükre menet. Aztán ott vannak azok, akik egyszerűen csak szeretnek szorongatni valamit a kezükben, míg kibeszélik a szomszédokat... Gabrielle múltbéli szeretőjének, John-nak az éttermében akar Anna állást vállalni.
április 25., kedd 13:30Ránézésre meg nem mondanák, de az a kedves fickó, aki a leveleiket kézbesíti, veri a feleségét. A mosolya alapján ki nem találnák, de az a kedves hölgy az utca túloldaláról, sikkaszt a főnökétől. És az, az igazán helyes pár, aki minden reggel elkocog a házuk előtt, nos, nem veti meg a kábítószert. A szomorú igazság az, hogy a barátainkat és a szomszédjainkat közel sem ismerjük olyan jól, mint hisszük.
április 26., szerda 12:30Ránézésre meg nem mondanák, de az a kedves fickó, aki a leveleiket kézbesíti, veri a feleségét. A mosolya alapján ki nem találnák, de az a kedves hölgy az utca túloldaláról, sikkaszt a főnökétől. És az, az igazán helyes pár, aki minden reggel elkocog a házuk előtt, nos, nem veti meg a kábítószert. A szomorú igazság az, hogy a barátainkat és a szomszédjainkat közel sem ismerjük olyan jól, mint hisszük.
április 26., szerda 13:30Két hét telt el azóta, hogy Julie Mayer-t támadás érte. És mikor hazatért a kórházból, a Lila Akác Köz lakói az otthona előtt várták, hogy köszöntsék. Gyerekek üdvözölték, táblával a kezükben, feleségek, teli tál süteménnyel, és régi barátnők nagy csokor virággal. De az összegyűltek között volt egy új barát is, aki rejtett, hátsó szándékkal érkezett...
április 27., csütörtök 12:30Két hét telt el azóta, hogy Julie Mayer-t támadás érte. És mikor hazatért a kórházból, a Lila Akác Köz lakói az otthona előtt várták, hogy köszöntsék. Gyerekek üdvözölték, táblával a kezükben, feleségek, teli tál süteménnyel, és régi barátnők nagy csokor virággal. De az összegyűltek között volt egy új barát is, aki rejtett, hátsó szándékkal érkezett...
április 27., csütörtök 13:30Ann Peterson a Széplaki Elemi Iskola igazgatója volt, aki hitt a szabályokban. Használta őket a higiéniára való szoktatásban, a jó modorra nevelésben, és a fegyelmezésben. Igen, Mrs. Peterson hitt a szabályokban. És hitt abban is, hogy azoknak, akik nem tartják be őket, büntetés jár...
április 28., péntek 12:30Ann Peterson a Széplaki Elemi Iskola igazgatója volt, aki hitt a szabályokban. Használta őket a higiéniára való szoktatásban, a jó modorra nevelésben, és a fegyelmezésben. Igen, Mrs. Peterson hitt a szabályokban. És hitt abban is, hogy azoknak, akik nem tartják be őket, büntetés jár...
április 28., péntek 13:30A Széplaki magántanulói munkafüzet azért íródott, hogy segítse a szülőket gyermekeik tanításában. Színes, rendkívül szórakoztató, itt-ott egy kicsit nehéz és garantáltan élvezetessé teszi a tanítást... Gaby-nak nagyon nehezen megy a tanítás, így kap az alkalmon, amikor kiderül, hogy az új bejárónője egy román matek tanár, így felkéri az asszonyt, hogy oktassa Juanita-t, persze Carlos háta mögött.
április 29., szombat 16:00Van az éjszakának egy szakasza, az után, hogy a gyerekeket már ágyba dugták és a férjek már horkolni kezdtek, amikor asszonyok éberen fekszenek, és a titkokra gondolnak, amiket a barátnőik elől rejtegetnek. Legyen az egy rögtönzött esküvő, vagy egy nemrég diagnosztizált tumor, vagy egy tettetett terhesség. Akármi is az, addig nem tudják kiverni a fejükből, míg nem jön valami, ami emlékezteti őket, hogy másoknak szintén vannak titkaik...
április 29., szombat 17:00A Lila Akác közben soha nem látni kétségbeesést, sem dühöt, sem a szívfájdalom legkisebb jelét az embereken. Az itt lakók ugyanis megtanulták, hogy egy biztos módja van annak, hogy titkaikat elrejtsék a szomszédjaik elől. Ezért van az, hogy a kertvárosban semmi sem megtévesztőbb egy mosolynál! Susan elmeséli a többieknek, hogy Julie szerint Dylan nem az a lány, aki egykor a legjobb barátnője volt, ugyanis nem emlékszik semmire a múltjából.
április 30., vasárnap 15:55Hogy is szól a mondás? Nem minden felnőtt szeret játszani, de amelyik szeret, az nyerésre játszik. A barátnőket továbbra is a régi-új lakók körüli titkok foglalkoztatják a legjobban, ezért remek alkalomnak ígérkezik Susan szokásos évi "Most mutasd meg!"bulija, amelyen azt tervezik, hogy leitatják Katherine-t és kiszednek belőle minden fontos információt.
április 30., vasárnap 16:55Lily néni – Katherine nagynénje – tér vissza régi otthonába, a Lila Akác közbe. Ám az idős beteg hölgynek, aki nem mellesleg a család hatalmas titkának egyetlen tudója, nem sok ideje marad már élvezni a kisvárosi létet…Egy meleg pár költözik az utcába, és az első, aki üdvözli őket nem más, mint Susan Mayer – szerencsétlenségükre.
május 1., hétfő 12:30A Széplaki magántanulói munkafüzet azért íródott, hogy segítse a szülőket gyermekeik tanításában. Színes, rendkívül szórakoztató, itt-ott egy kicsit nehéz és garantáltan élvezetessé teszi a tanítást... Gaby-nak nagyon nehezen megy a tanítás, így kap az alkalmon, amikor kiderül, hogy az új bejárónője egy román matek tanár, így felkéri az asszonyt, hogy oktassa Juanita-t, persze Carlos háta mögött.
május 1., hétfő 13:30Van egy kis kávézó Széplakon. Olyan helynek ismerik, ahol az ember elolvashatja a reggeli lapot, ahol találkozhat a barátaival, és összefuthat a szomszédjaival. Akár ínyére van, akár nem... Julie elég kellemetlen helyzetbe kerül, amikor a helyi kávézóban összefut Angie-vel. Gabrielle nagyon szeretné, hogy Juanita-t felvegyék a környék katolikus iskolájába, ehhez pedig hajlandó nagyobb összeget is adományozni a templomnak.
május 2., kedd 12:30Van egy kis kávézó Széplakon. Olyan helynek ismerik, ahol az ember elolvashatja a reggeli lapot, ahol találkozhat a barátaival, és összefuthat a szomszédjaival. Akár ínyére van, akár nem... Julie elég kellemetlen helyzetbe kerül, amikor a helyi kávézóban összefut Angie-vel. Gabrielle nagyon szeretné, hogy Juanita-t felvegyék a környék katolikus iskolájába, ehhez pedig hajlandó nagyobb összeget is adományozni a templomnak.
május 2., kedd 13:30A neve Emily Portsmith volt, és halálának híre gyorsan terjedt. A városban ugyanis mindenki ismerte Emily-t. A családja közismert volt, és köztiszteletben állt. Népszerű volt az iskolában, és a vendégei a kávézóban rajongtak érte. Mindenki ledöbbent a hír hallatán, hogy meggyilkolták. Legfőképp azért, mert egy másik fiatal nőt is támadás ért alig egy héttel korábban.
május 3., szerda 12:30A neve Emily Portsmith volt, és halálának híre gyorsan terjedt. A városban ugyanis mindenki ismerte Emily-t. A családja közismert volt, és köztiszteletben állt. Népszerű volt az iskolában, és a vendégei a kávézóban rajongtak érte. Mindenki ledöbbent a hír hallatán, hogy meggyilkolták. Legfőképp azért, mert egy másik fiatal nőt is támadás ért alig egy héttel korábban.
május 3., szerda 13:30A leges-legszebb karácsony! Ez lebegett a Lila Akác Köz lakóinak szeme előtt, miközben a szokásos, év végi ünnepségre készülődtek. Kifeszítettek hát egy molinót, elővették a csíkos nyalókákat, és felállítottak egy Mikulás-házikót, gyermeki lelkesedéssel várván az ünnep érkezését. No, persze voltak, akik még annál is gyerekesebbek voltak...
május 4., csütörtök 12:30A leges-legszebb karácsony! Ez lebegett a Lila Akác Köz lakóinak szeme előtt, miközben a szokásos, év végi ünnepségre készülődtek. Kifeszítettek hát egy molinót, elővették a csíkos nyalókákat, és felállítottak egy Mikulás-házikót, gyermeki lelkesedéssel várván az ünnep érkezését. No, persze voltak, akik még annál is gyerekesebbek voltak...
május 4., csütörtök 13:30Ha ma este nézik a híreket, értesülni fognak egy tragédiáról, amely egy csöndes, kertvárosi utcában történt. Szemtanúk beszámolóit hallhatják, megtudhatják, mekkorára becsülik a kár mértékét, de a híradóból sem fog kiderülni, hogy ki élte túl. Mert azt még senki sem tudja biztosra? A repülőgép lezuhanása következtében többen is kórházba kerülnek a lakók közül.
május 5., péntek 12:30Ha ma este nézik a híreket, értesülni fognak egy tragédiáról, amely egy csöndes, kertvárosi utcában történt. Szemtanúk beszámolóit hallhatják, megtudhatják, mekkorára becsülik a kár mértékét, de a híradóból sem fog kiderülni, hogy ki élte túl. Mert azt még senki sem tudja biztosra? A repülőgép lezuhanása következtében többen is kórházba kerülnek a lakók közül.
május 5., péntek 13:30Tom elvállalja Lynette állását, amíg ő szülési szabadságon van, de ez persze a szokásos hatalmi harcot okozza közöttük. Kiderül, hogy Juanita nincs tisztában a mexikói származásával, ezért Carlos-nak és Gaby-nak kell felvilágosítani a gyökereiről. Bree eközben úgy dönt, hogy mégis csak ápolni fogja Orson-t, így hazaköltözteti. Susan pedig váratlanul örököl Karl után...
május 6., szombat 14:00A különös kinézetű dobozokat egy kedd reggelen szállították le Bob Hunter és Lee McDermott házához. Nem sokkal később a munkások nekiláttak kinyitogatni a ládákat, és összeszerelni a különböző alkatrészeket. Szerencsére…alig 3 órába telt, mire a darabokból kész műalkotás lett. Sajnos azonban a Lila Akác köz lakóinak…mindössze 15 percbe telt, mire kész műkritikusok lettek!
május 6., szombat 15:00Kislánykorában Edie Britt sok mindentől félt, s a környékbeli kisfiúk tudták is ezt jól. De amikor nagylány lett, Edie Britt már csak egy dologtól félt: hogy a szerelme elhagyja - egy másik nőért. Carlos is tudta ezt jól, így amikor úgy döntött, hogy lelép, igyekezett gyorsan kereket oldani. Ám Edie-t nem lehetett csak úgy faképnél hagyni, ezért elhatározta, hogy leleplezi az adóhatóságnál Carlos Solis offshore számláját.
május 7., vasárnap 14:00Miután Gabrielle lebukott a férje előtt, Victor hajókázni viszi őt. Amikor mindezt Carlos megtudja, felettébb gyanússá válik a számára. Ezért úgy dönt, felvilágosítja Gabrielle-t, hogy esetleg veszélyben az élete. Azonnal Gaby segítségére siet, de a dolgok balul sülnek el...Susan rájön, hogy Mike korántsem olyan boldog, mint amennyire azt mutatja, és Bree unszolására megtalálja a drogokat, amiket a férfi rejteget előle.
május 7., vasárnap 15:00A múltat nem lehet elfelejteni! Van, akit mindig kísérteni fog és van olyan, aki szívesen emlékszik rá. Ám a megbocsátás talán az egyik legfontosabb…Bree is tapasztalja ezt, amikor a fia elköltözik otthonról, és kiderül róla, hogy tényleg szereti az anyját és már megbocsátott neki mindent. Gabrielle és Carlos viszont már nehezebb helyzetben vannak, amikor a rendőrség felkeresi őket és a polgármesterről érdeklődnek.
május 8., hétfő 12:30Tom elvállalja Lynette állását, amíg ő szülési szabadságon van, de ez persze a szokásos hatalmi harcot okozza közöttük. Kiderül, hogy Juanita nincs tisztában a mexikói származásával, ezért Carlos-nak és Gaby-nak kell felvilágosítani a gyökereiről. Bree eközben úgy dönt, hogy mégis csak ápolni fogja Orson-t, így hazaköltözteti. Susan pedig váratlanul örököl Karl után...
május 8., hétfő 13:30Angie aggódva figyeli, ahogy a fia és Carlos unokahúga egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Tom eközben úgy dönt, hogy Lynette nélkül is eljár a terápiára, mert szüksége van rá, hogy a gyermek elvesztését fel tudja dolgozni. Katherine-hez később váratlan látogató érkezik a rehabilitációs intézetbe. Gaby és Susan pedig azon versenyeznek, hogy melyikük gyermeke az okosabb...
május 9., kedd 12:30Angie aggódva figyeli, ahogy a fia és Carlos unokahúga egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Tom eközben úgy dönt, hogy Lynette nélkül is eljár a terápiára, mert szüksége van rá, hogy a gyermek elvesztését fel tudja dolgozni. Katherine-hez később váratlan látogató érkezik a rehabilitációs intézetbe. Gaby és Susan pedig azon versenyeznek, hogy melyikük gyermeke az okosabb...
május 9., kedd 13:30Orson búcsúlevelet ír Bree-nek, mert öngyilkos akar lenni, ám az asszony, amikor ezt megtudja, mindent elkövet azért, hogy ezt megakadályozza. Gabrielle egyezséget akar kötni Anával, amely abból állna, ha a lány nem él szexuális életet az érettségiig, akkor finanszírozza a modell-karrierjét. Ám rövidesen Carlos mégis kompromittáló helyzetben találja Dannyvel. Lynette és Tom eközben egyre hasznosabbnak érzik a családterápiát.
Többi epizód tartalma

MŰSORON