Hirdetés

1924. Az új munkáspárti kormány új változásokat vezet be, amelyet mindenki megérez és Downton sem marad ki ebből. Robert, Mary és Branson együtt próbálnak navigálni ebben a nehéz és instabil helyzetben, hogy a legjobbat hozzák ki belőle és továbbra is biztosítsák a birtok jövőjét a következő nemzedék számára is. Branson még fontosabb szerepet játszik Downtonban mind eddig valaha, de továbbra is megkérdőjelezi helyzetét a világban. Mary végre elfogadja, hogy újra szeretne férjhez menni, de vajon talál-e olyan boldogságot, mint Matthew oldalán?

 

szeptember 24., vasárnap 18:00Miközben a ház az előző esti drámai események után megpróbálja összeszedni magát, Robert nehéz döntés elé néz. Daisy nehezen halad a tanulással, de Mrs Patmorenak van egy ötlete, ami talán segíthet és mindent megold. Thomas ügyködése Baxterrel lehet, hogy veszélybe sodorja a nő barátságát Molesleyvel. Lord Merton tovább udvarol Isobelnek; amikor pedig Mary hírneve veszélybe kerül Anna meglepő segítségre lel…
szeptember 24., vasárnap 19:10Mary titkos randevúja majdnem kiderül, de Violet gyors gondolkodása megmenti a helyzetet. Robert nagyon mérges lesz, amikor a dolgok nem úgy mennek, ahogy tervezte. Újra vizsgálják a Green halála körüli eseményeket; eközben Mrs Patmore szörnyen érzi magát egy régi ügy miatt, de Carsont nem érdekli. Branson egy érdekes ajánlatot kap, amely Downton jövőjét is érintheti. Ezalatt Violet múltjából megjelenik valaki, aki rég eltemetett titkokat hoz a felszínre..
szeptember 24., vasárnap 22:30Miközben a ház az előző esti drámai események után megpróbálja összeszedni magát, Robert nehéz döntés elé néz. Daisy nehezen halad a tanulással, de Mrs Patmorenak van egy ötlete, ami talán segíthet és mindent megold. Thomas ügyködése Baxterrel lehet, hogy veszélybe sodorja a nő barátságát Molesleyvel. Lord Merton tovább udvarol Isobelnek; amikor pedig Mary hírneve veszélybe kerül Anna meglepő segítségre lel…
szeptember 25., hétfő 01:50Mary titkos randevúja majdnem kiderül, de Violet gyors gondolkodása megmenti a helyzetet. Robert nagyon mérges lesz, amikor a dolgok nem úgy mennek, ahogy tervezte. Újra vizsgálják a Green halála körüli eseményeket; eközben Mrs Patmore szörnyen érzi magát egy régi ügy miatt, de Carsont nem érdekli. Branson egy érdekes ajánlatot kap, amely Downton jövőjét is érintheti. Ezalatt Violet múltjából megjelenik valaki, aki rég eltemetett titkokat hoz a felszínre..
október 1., vasárnap 18:00Sarah Bunting megjegyzései továbbra is hatalmas ellentéteket vált ki a családban, de ezúttal messzire ment. Thomas visszatérvén Downtonba megmagyarázhatatlan betegségtől szenved, Baxter gyanítja, hogy több van mögötte, mint amit elmond neki. Ezalatt Violet felfedi Isobelnek a meglepő igazságot a múltjával és Kuragin herceggel kapcsolatban. Mary döntésre jut Lord Gillinghammal kapcsolatban, de a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy tervezte.
október 1., vasárnap 19:10Simon Bricker visszatér Downtonba, hogy megbeszélje Coraval a festményt, de lehet, hogy ezúttal a flörtölése túllépett egy határt? Branson nehéz döntést hoz Sarah Bunting kapcsán; Rose találkozik egy vonzó idegennel. Hogy megakadályozza Isobelt, hogy rossz döntést hozzon Lord Mertonnal kapcsolatban, Violet Doktor Clarkson segítségét kéri, de a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy azt eltervezték.
október 1., vasárnap 22:15Sarah Bunting megjegyzései továbbra is hatalmas ellentéteket vált ki a családban, de ezúttal messzire ment. Thomas visszatérvén Downtonba megmagyarázhatatlan betegségtől szenved, Baxter gyanítja, hogy több van mögötte, mint amit elmond neki. Ezalatt Violet felfedi Isobelnek a meglepő igazságot a múltjával és Kuragin herceggel kapcsolatban. Mary döntésre jut Lord Gillinghammal kapcsolatban, de a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy tervezte.
október 2., hétfő 01:20Simon Bricker visszatér Downtonba, hogy megbeszélje Coraval a festményt, de lehet, hogy ezúttal a flörtölése túllépett egy határt? Branson nehéz döntést hoz Sarah Bunting kapcsán; Rose találkozik egy vonzó idegennel. Hogy megakadályozza Isobelt, hogy rossz döntést hozzon Lord Mertonnal kapcsolatban, Violet Doktor Clarkson segítségét kéri, de a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy azt eltervezték.
Többi epizód tartalma

MŰSORON

 • Most megy
  14:30
  Hope Klinika
  4. évad 8. epizód

 • 15:35
  Felújít-lak
  2. rész 3. évad 8. epizód

 • 16:40
  Az utolsó zsaru
  3. évad 12. epizód

 • 17:45
  Felújít-lak
  3. évad 35. epizód

 • 18:55
  Poirot: Mrs. McGinty halott